Ανομολόγητα Δράμας

Πιστεύω πως αν όχι όλοι, οι περισσότεροι έχουν ακούσει τι είναι τα ανομολόγητα. Για όσους δεν ξέρουν, είναι σελίδες που γράφεις-άνωνυμα φυσικά-τα αποθημένα σου και ότι άλλο θες. Τα περισσότερα είναι ξεκατινιάσματα, αλλά δε βαριέσαι, έχουν φάση!
Εδώ θα δούμε τι λένε ο αντμιν 1 και ο αντμιν 2 για το τι γίνεται στα ανομολόγητα (θα βαρεθείτε οι περισσότεροι με την συνέντευξη, αλλά υγεία, ανομολόγητα είναι και να σας αρέσει).

                                                  
                                                             ΑΝΤΜΙΝ 1


-Πως σου ήρθε η ιδέα για τα ανομολόγητα;

Εκείνον το καιρό ήταν η τάση των ανομολόγητων, όλοι ασχολούνταν μ' αυτά. Οπότε λέω, έχω που δεν έχω να κάνω κάτι μέχρι να μπω στη σχολή, ας φτιάξω κι εγώ μια σελίδα. Πως αλλιώς θα περνούσα τον χρόνο μου; Έβλεπα τα ανομολόγητα ΠΘ και έκανα κάτι παρόμοιο, εξάλλου έβλεπα πολλούς Δραμινούς να ασχολούνται. Έτσι προσάρμοσα τα δικά μας ανομολόγητα με της Θεσσαλονίκης. Στην ουσία το έκανα για να σπάω πλάκα με τους φίλους μου.

-Στην αρχή παρέμεινες ανώνυμος. Πως προώθησες την σελίδα;

Κάλεσα μόνο φίλους, οι οποίοι ήταν θεωρητικά στον πιο στενό μου κύκλο. Μετά κάλεσαν αυτοί κι άλλα άτομα και σιγά σιγά είχαμε απήχηση. Σχετικά εύκολα αποκτήσαμε μεγάλο κοινό, μιας και δεν είχε κάτι παρόμοιο η Δράμα. Όταν αποκαλύφθηκα, η σελίδα μάζευε όλο και περισσότερο κόσμο. Βέβαια, σχολιάζαμε και στις αναρτήσεις του ΠΘ και γενικά σε κάποιες σελίδες, προκειμένου να έχουμε όλο και περισσότερη ανταπόκριση. Πριν κλείσει βέβαια η σελίδα, είχαμε μαζέψει πάνω από 6.200 άτομα!

-Για να έκλεισε η σελίδα προφανώς και υπήρχαν απειλές και μηνύσεις, Σωστά;

Εννοείται. Από την αρχή κιόλας! Ότι στέλνουν οι άλλοι, δε μπορούμε να δούμε τα ονόματα τους, αλλά δε λένε να το καταλάβουν.. Την εξομολόγηση την γράφεις σε μια εφαρμογή-docs-όπου είναι εντελώς ανώνυμα. Το λέγαμε συνέχεια, αλλά δεν χαμπάριαζαν. Μάλιστα, κάποιοι πίστευαν πως εμείς δημοσιεύαμε τα κουτσομπολιά. Πάντως, οι περισσότερες απειλές προέρχονταν από κορίτσια μιας και τα περισσότερα αφορούσαν το γυναικείο φύλο. Ονόματα δεν βάζουμε φυσικά, αλλά όσες νόμιζαν ό,τι το συγκεκριμένο Post απευθυνόταν σ' αυτές μας απειλούσαν με δικαστήρια, αστυνομία κι άλλα πολλά. Φυσικά δεν μπορούσε να σταθεί κάτι τέτοιο νομικά, μιας και δεν υπήρχαν ονόματα. Είχαμε απειλές και από μια συγκεκριμένη ομάδα, όπως και από έναν φανατικό δοξαίο επειδή κάτι έγραφε για τον ΠΑΟΚ και τη ΔΟΞΑ. Γενικά οι απειλές ήταν πολλές. 

-Πως μπορεί κάποιος να γίνει αντμιν;

Προς το παρόν δεν χρειαζόμαστε. Είχαμε φτάσει μέχρι τους 9, αλλά κάποιοι δεν ασχολούνταν. Οι ενεργοί της σελίδας είναι ο 1, 2, 8, 5 και 9. Όταν υπάρχουν περίοδοι που οι περισσότεροι δεν μπορούν να ασχοληθoυν, κάνουμε posts για να βρούμε κάποιον άλλον. Αν είναι καλός, τον κρατάμε, Εξαρτάται από τον πόσο χρόνο έχει, πόση θέληση, πόσο συχνά θα ασχολείται και φυσικά ενδιαφέρον! 





                                                            ΑΝΤΜΙΝ 2

-Tι  βλέπετε συνήθως στις εξομολογήσεις;

Εξαρτάται από τη χρονική περίοδο. Συνήθως στέλνουν κράξιμο, όπως και για κάτι που έγινε πανελλαδικώς ή ένα Δραμινό συμβάν λ.χ ένας καβγάς ανάμεσα σε 2-3 άτομα κτλ.

-Έχει τύχει να προσβάλουν ένα οικείο πρόσωπο και να μη το δημοσίευσες;

Αυτό με τις προσβολές γινόταν και στη προηγούμενη σελίδα. Ότι έστελναν, πάντα το δημοσιεύαμε. Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα ενημέρωνα το αντίστοιχο πρόσωπο για το αν είναι να ανέβει ή να κατέβει το Post.

-Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο αγαπημένος αντμιν του κοινού σας;

Ο Κώστας, ο αντμιν 1. Εξάλλου τον ξέρουν και οι περισσότεροι. Να πω κάτι τέτοιο για 'μένα, πολύ δύσκολο κι ας είμαι ''φανερός''. Δεν με ξέρουν πολλοί μιας και δε σχολιάζω συχνά κάποια δημοσίευση. Από 'κει και πέρα αρέσει ο αντμιν 8 με το στυλ και το χιούμορ του.




Σχόλια

Διαβάστε επίσης