Welcome to Hope County, Montana


Γεια σας φίλες και φίλοι αυτού εδώ του blog, σήμερα έχουμε ένα ακόμη gaming  review. Σήμερα θα σας αναλύσω ένα απ’ τα αγαπημένα μου ομολογώ παιχνίδια, το Far Cry 5.
Είδος παιχνιδιού: First person
Κατηγορία: Δράσης-Περιπέτεια
Εταιρία: Ubisoft Montreal
Πλατφόρμες κυκλοφορίας: PS4, Microsoft Windows και Xbox One
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 27/04/2018


Σ αυτό το Far Cry σε αντίθεση με τα άλλα της σειράς, τον χαρακτήρα του παιχνιδιού μπορεί να την διαμορφώσει ο ίδιος ο παίκτης. Όπως την εξωτερική εμφάνιση, το φύλο, το χρώμα του δέρματος αλλά και  επιλογή των ρούχων που θα φοράει. 
Από άποψη όπλων υπάρχει μεγάλη γκάμα όπως τόξα, καραμπίνες, πιστόλια, φλογοβόλα κ.α.. Επίσης το  σύστημα μάχης από κοντά είναι αισθητά αναβαθμισμένο με την προσθήκη πολλών melee όπλων όπως βαριοπούλες, ρόπαλα του μπέιζμπολ, μαχαίρια κ.α.


Στη πλοκή τώρα, το Far Cry 5 λαμβάνει χώρα στην Montana του σήμερα σε μια φανταστική κομητεία εν ονόματι Hope County. Ο παίκτης αναλαμβάνει ρόλο βοηθού σερίφη ο οποίος εμπλέκεται σε μια βίαιη αντιπαράθεση μεταξύ μιας αίρεσης που πιστεύει στο τέλος του κόσμου. Και το όνομα αυτής: Endes Gate με αρχηγό της τον Father Seed και τα παιδιά του: Faith, John και Jacob Seed.


Ο Father υποστηρίζει ότι έρχεται σε επικοινωνία με τον θεό και έτσι προσηλυτίζει τους ανθρώπους. Το παιχνίδι έχει αρκετές βίαιες σκηνές καθώς ο Father τιμωρεί σκληρά όλους όσους αμαρτάνουν, σύμφωνα πάντα με την δική του γνώμη.


Εμένα προσωπικά μου άρεσε αρκετά καθώς είδα αρκετές βελτιώσεις σε σύγκριση με τα προηγούμενα της σειράς όπως στην οδήγηση των οχημάτων , στη σκόπευση και κατάρριψη των εχθρών αλλά και στα καλογραμμένα missions, story και side.

Το main story του παιχνιδιού διαρκεί 17 ½  ώρες ενώ με τα extras φτάνει τις 27 ώρες.
Αυτά λοιπόν γ’ αυτό το διαμαντάκι της Ubisoft, τα λέμε στο επόμενο review, μέχρι τότε:

May Father blesses you


Σχόλια

Διαβάστε επίσης