2018-19: Τα μπουζούκια της Αθήνας

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος


Έφτασε επιτέλους αυτή η εποχή, εκεί γύρω στα τέλη Νοεμβρίου, που όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα έχουν κλείσει συνεργασίες και ξεκινούν τα προγράμματά τους. 

Είσαι και εσύ "μπουζουκόβιος"; Ζεις και αναπνέεις "Για κάποιο λόγο" μέχρι τα "Ξημερώματα"; Κανόνισε η παρέα σου μεγάλη έξοδο και εσύ απλά θα ακολουθήσεις και θες να ξέρεις τι παίζει εκεί έξω τη νύχτα; Με αυτό το άρθρο θα σου λυθούν τυχόν απορίες για τα σχήματα που μας περιμένουν αυτή τη σεζόν.

Κέντρο Αθηνών - Νίκος Οικονομόπουλος:
Έπειτα από την περσινή επιτυχημένη σεζόν με τους Onirama, ο Ν.Ο. συνεχίζει και φέτος, μόνος του πλέον, στο Κέντρο Αθηνών. Μαζί του είναι οι Josephine Wendel, Άννα Καμαρινού, Αναστάσιος Ράμμος και Στέλιος Λεγάκης. Ένα από τα πιο "hot" ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, με την πρόσφατη επιτυχία του το "Τώρα τι να το κάνω" αλλά και κομμάτια όπως το "Για κάποιο λόγο", "Για παράδειγμα" είναι έτοιμος να μας υποδεχτεί.

Fantasia - Κωνσταντίνος Αργυρός - Demy:
O Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται και την φετινή σεζόν στο Fantasia. Αυτή τη φορά τον πλαισιώνει η Demy και μαζί τους είναι η Έλενα Τσαγρκινού, ο Γιώργος Λιβάνης, οι 719, η Ανδρομάχη και ο DJ Λάχανος. Ένα εκρηκτικό σχήμα που σίγουρα θα κλέψει την παράσταση με τις τελευταίες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Αθηνών Αρένα - Αντώνης Ρέμος - Δέσποινα Βανδή:
Μια συνεργασία η οποία μόλις ανακοινώθηκε δημιούργησε ενθουσιασμό στους φανς των δυο καλλιτεχνών, καθώς πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο σχήμα. Καθιερωμένοι και με πολλά χρόνια στη δισκογραφία, συνθέτουν έναν από τους πιο καυτούς προορισμούς στην Αθηναϊκή νυχτερινή ζωή.

Γκάζι Live - Νότης Σφακιανάκης - Πάολα: 
Έπειτα από την καλοκαιρινή σεζόν στο Ακρωτήρι, ο Νότης Σφακιανάκης συνεργάζεται με την Πάολα, την κατά πολλούς καλύτερη γυναικεία λαϊκή φωνή της εποχής. Μαζί τους ο Γιώργος Παπαδόπουλος και μια ομάδα από ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες. Όλοι μαζί θα ταξιδέψουμε μέσα από τη μουσική μέχρι τα ξημερώματα.

Ποσειδώνιο - Πάνος Κιάμος - Νικηφόρος - Μαλού:
Επειδή ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, έτσι και αυτό το σχήμα που πρωτοεμφανίστηκε στον χάρτη της νυκτερινής Αθήνας φέτος το Πάσχα, παραμένει ίδιο. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο αλλά και Πέμπτη, μέχρι το πρωί, ώρα 7, τα δίνουμε όλα στο άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα του Πάνου Κιάμου. 

Fever - Αδαμαντίδης - Κοκκίνου - Αναστασιάδης:
Καταξιωμένος και με την μεγάλη του επιτυχία "Στην καρδιά", ο Θέμης Αδαμαντίδης μας υποδέχεται φέτος στο τεράστιο Fever. Μαζί του η Έλλη Κοκκίνου καθός και ο πολυτάλαντος Δήμος Αναστασιάδης. Ένα σχήμα που συνδυάζει το καλό λαϊκό τραγούδι με την σύγχρονη ποπ κουλτούρα.

YTON - Νίκος Βέρτης - Κωνσταντίνος Κουφός:
Συνεχίζοντας τις περσινές επιτυχημένες εμφανίσεις του, ο Νίκος Βέρτης μας υποδέχεται και φέτος στο δικό του ΥΤΟΝ. Υ όπως υπέροχο, υπερθέαμα, υπέρλαμπρο, Τ όπως ταιριαστό, τέλειο, τραγούδι, Ο όπως όμορφο, όνειρο, όαση, Ν όπως νέο, νεανικό, νύχτα. Μαζί του ο Κωνσταντίνος Κουφός, ο Βαγγέλης Κακουριώτης και άλλοι ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες.

Βοτανικός - Μάκης Δημάκης - Αντύπας - Βασίλης Δήμας:
Ο Μάκης Δημάκης, με τον μοναδικό του τρόπο να σηκώνει ολόκληρο το μαγαζί στον αέρα, μας υποδέχεται φέτος στον Βοτανικό. Μαζί του ο Αντύπας, ο Βασίλης Δήμας και η Ραλλία Χρηστίδου.

Ιερά Οδός - Καρράς - Μενιδιάτης - Χολίδης:
Σε γνώριμα λιμέρια και ο Βασίλης Καρράς, συνεχίζει την συνεργασία του με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Αυτή τη φορά τους πλαισιώνει ο Χρήστος Χολίδης. Βαρύ λαϊκό σχήμα για τους λάτρεις του είδους.

Frangelico - Μακρόπουλος - Γονίδης:
Ο Σταμάτης Γονίδης έπειτα από την επιτυχημένη συνεργασία του με τον Μάκη Δημάκη, κατεβαίνει στην παραλιακή, μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο. Ένα σχήμα που μας μεταφέρει από λύπη σε χαρά και αντιστρόφως με την υπογραφή του Σταμάτη Γονίδη και του Νίκου Μακρόπουλου.

Τι περιμένεις λοιπόν; Διάλεξε τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη, κάνε κράτηση στο μαγαζί και καλή διασκέδαση!


Σχόλια

Διαβάστε επίσης