Φύγε από αυτούς που σε πληγώνουν

Έχει αποδειχτεί πως όσο πιο πολύ ασχολείσαι με κάποιον, τόσο πιο πολύ σε πατάει. Κάποιοι έχουν την τάση να θέλουν να κρατάνε επαφή με άτομα, με τα οποία ότι ιστορία υπήρχε μεταξύ τους, έχει τελειώσει.



Δεν είναι ανάγκη να χαλιέσαι για κάποιον που δε σε θέλει στη ζωή του. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάνει κακό, δεν είναι πάντα έτσι. Εάν ο άλλος δε θέλει, αυτός χάνει κι όχι εσύ.
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν κάποιον ευγενικό κοντά τους ή κάποιον ειλικρινή. Συνήθως το δεύτερο. Η ειλικρίνεια πάντα πονάει ό,τι κι αν κάνεις.

Εάν έχει χαλάσει μία φιλία, σημαίνει πως δεν ήταν πραγματική. Υπάρχουν άνθρωποι που σε θέλουν γι' αυτό που είσαι.
Εάν μία σχέση δεν ήρθε έτσι όπως την ελπίζατε και οι δύο, δεν πειράζει. Κάποιος από τους δύο τα υπολόγισε λάθος. Μην στεναχωριέσαι, θα βρεθεί κάτι άλλο, εάν μια πόρτα κλείνει, άλλη μία ανοίγει. Ίσως και περισσότερες!..
Μπορεί να έχεις βρεθεί σε άβολη θέση, επειδή ο φίλος ή ο σύντροφος σου σε μείωσε για να νιώσει αυτός καλά. Δεν ήταν ''άτυχη στιγμή'', αλλά εσκεμμένη ενέργεια. Φύγε. Δεν αξίζει να δέχεσαι κανενός τις προσβολές, όσο ψηλά κι αν έχεις τον άλλον.

Κάποτε κάποιος μου είχε πει ό,τι βάζει τους ανθρώπους σε σκαλιά και είτε ανεβαίνουν, είτε κατεβαίνουν.. Εσύ λοιπόν μη τους ανεβάζεις.. Κατέβασε τους.. Αξίζεις περισσότερα απ' όλους αυτούς..
















Φωτογραφίες: Google

Σχόλια

Διαβάστε επίσης