ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ με τον Miroo




Με τον Λευτέρη γνωριζόμαστε χρόνια. Από τους καλύτερους Δραμινούς στον χώρο της Ραπ και με κομμάτια που αγγίζουν και εσένα που δεν ακούς αυτή τη μουσική. Βρεθήκαμε μερικά βράδια πρίν στο Café Ημερολόγιο και τα είπαμε. Μιλήσαμε για την πορεία του στη Ραπ, για αυτούς που είναι δίπλα του και αφήσαμε απ έξω οτιδήποτε άσχημο και δυσάρεστο. Αν δεν τον ξέρεις, τώρα θα τον μάθεις.

-Πότε ξεκίνησες τη ράπ;
-Ξεκίνησα το 2012 ως Miroo, και ένα χρόνο μετά γνώρισα τον Μάκη και ξεκινήσαμε μαζι ως Μουσική Υπόκρουση.

-Το πρώτο κομμάτι που ανέβηκε;
-Αρχικά ανέβηκε το 2013 στο Soundcloud το κομμάτι ‘’Στον γύρω κόσμο’’ και το πρώτο ως Μουσική Υπόκρουση ανέβηκε το 2014 στο Youtube πλέον με τίτλο ‘’Τριγυρισμένοι από σκέψεις’’



-Πόσες live εμφανίσεις έχετε κάνει;
-Έχουμε κάνει συνολικά 5 live από το 2014 μέχρι σήμερα. Η αρχή έγινε στην Ξάνθη στο 4o Underground Festival. Το 2015 είχαμε 3 live εμφανίσεις. Μία στο Barrio στη Δράμα, μία στην Ονειρούπολη και μία ακόμη στο 2o Illegal Festival ενώ το 2016 παίχτηκε ένα στο Θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας. Το τελευταίο ήταν μερικούς μήνες πριν στο Nils στη Δράμα το οποίο πήγε εντυπωσιακά καλά. Είχαν προγραμματιστεί στο παρελθόν 3 ακόμη εκτός Δράμας, ένα στην Κατερίνη, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Καβάλα τα οποία όμως για τεχνικούς λόγους ακυρώθηκαν.

-Πόσα κομμάτια σου έχουν ανέβει συνολικά;
-Έχω 15 στο Soundcloud και ακόμα 11 στο Youtube.

-Από ποια ονόματα έχεις επηρεαστεί στο χώρο της Μουσικής;
-Κυρίως από Ψυχόδραμα, Ραψωδό Φιλόλογο και Ladose.



-Ηχογραφείς με επαγγελματικό εξοπλισμό, και σε τι χώρο;
-Ναι εδώ και κάποια χρόνια. Από  το 2014 ηχογραφούσαμε σε εξωτερικά studio αλλα περίπου από το 2016 μέχρι σήμερα ηχογραφούμε σε δικά μας.

-Ποιους ντόπιους ράπερ εκτιμάς και ακούς;
-Κυρίως Mikel, ΑλφαΜι, Άδηλο και ΕΠΙΘΕ.


 -Και για κλείσμο το βασικότερο. Τι σκάει στο μέλλον;
-Ετοιμάζω ένα δίσκο με όχι τόσο ράπ κομμάτια, πιο πολύ σε φάση House και Pop. Και εκτός αυτού ετοιμάζεται και το video clip του ‘’Καπετάνιος’’.



Youtube Miroo: https://www.youtube.com/user/13Lefterispao
Μουσική Υπόκρουση: https://www.youtube.com/channel/UCN0a9YHh49G3Lj06fG-WRJw

Σχόλια

Διαβάστε επίσης