Πάμε Detroit

Γεια σας φίλες και φίλοι αυτού εδώ του blog. Σήμερα μετά από καιρό έγραψα ένα ακόμη review για το Detroit Become Human. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στην κατηγορία adventures games και είναι δημιουργία της γαλλικής εταιρίας Quantic Dream.  Όπως και τα 2 προηγούμενα παιχνίδια της έτσι και αυτό είναι παιχνίδι με επιλογές, δηλαδή ότι επιλογές κάνεις στους διαλόγους αλλάζει και η ροή του παιχνιδιού. Η ιστορία τώρα μας ταξιδεύει στο Detroit του 2038 όπου τα ανδροειδή έχουν αντικαταστήσει το ανθρώπινο εργατικό δυναμικό.


Έρχεται όμως η στιγμή όπου τα androids αλλάζουν συμπεριφορά και φέρονται πιο….. ανθρώπινα, δηλαδή έχουν συναισθήματα και τότε είναι που όλα αλλάζουν.
Οι ήρωες αυτού του παιχνιδιού είναι ο Markus( Jesse Williams)


η Kara( Valorie Curry) 


και ο Connor ( Bryan Deckart)


Η Kara  αποκτάται ως οικιακή βοηθός από έναν άνδρα για να καθαρίζει το σπίτι αλλά και να προσέχει την μικρή του κόρη την Alice. Ο Markus είναι φροντιστής ενός ηλικιωμένου επιτυχημένου ζωγράφου με κινητικά προβλήματα εν ονόματι Carl και ο Connor είναι αστυνομικός πράκτορας όπου ο μόνος σκοπός της ύπαρξης του είναι η εκπλήρωση μιας και μόνος αποστολής η οποία είναι η σύλληψη όλων των deviants.Τα deviants είναι τα ανδροειδή όπου στο λογισμικό τους υπάρχει μια αστάθεια στην οποία οφείλονται και τα ανθρώπινα συναισθήματα.


Το Detroit Become Human είναι διαφορετικό απ’ τα υπόλοιπα παιχνίδια της Quantic Dream γιατί σου δίνει δυνατά μαθήματα ζωής όπως είναι η αποδοχή της διαφορετικότητας. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του ήταν στης 25 Μαίου 2018 και είναι αποκλειστικότητα της Sony Interactive Entertainment για το Playstation 4. Στο χέρι σου είναι λοιπόν η μοίρα των 3 αυτών χαρακτήρων.

Εσύ τι επιλογές θα κάνεις?

Σχόλια

Διαβάστε επίσης